Третій сезон «Народної зірки» вироблятиме Star media. ТРК «Україна» уже розпочинає кастинги

3 Червня 2010
13636
3 Червня 2010
17:17

Третій сезон «Народної зірки» вироблятиме Star media. ТРК «Україна» уже розпочинає кастинги

13636
Третій сезон «Народної зірки» вироблятиме Star media. ТРК «Україна» уже розпочинає кастинги

ТРК «Україна»  запускає третій сезонт талант-шоу «Народна зірка» і оголошує про початок кастингів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кастинги розпочнуться 26-27 червня у Донецьку, і триватимуть ще у восьми містах: Дніпропетровськ (28-29.06), Луганськ (30.06 - 01.07), Харків (02-03.07), Львів (04-05.07), Чернівці (06-07.07), Одеса (10-11.07), Ялта (12-13.07) та Київ (17-18.07).

 

У відборі конкурсантів для третього сезону проекту братимуть участь члени журі шоу Володимир Бистряков та Анастасія Заворотнюк, педагог з вокалу Наталія Медвєдєва та музичний продюсер Сергій Грачов.

 

Як і минулого сезону, кастинги пройдуть у три етапи: переможці регіональних відборів потраплять у другий тур, де серед 200 фіналістів буде обрано 30 осіб, з них  зірки шоу-бізнесу та глядачі телеканалу «Україна» оберуть десятку найкращих, які візьмуть участь у прямому ефірі восени.

 

Поки триватимуть кастинги переможці попередніх сезонів виступатимуть на площах українських міст.

 

У прес-службі каналу ТК зазначили, що співпраця з компанією Star media щодо виробництва третього сезону проекту буде продовжена.

 

 Нагадаємо, у першому сезоні перемогли - тріо Потап, Настя і Уляна Рудакова (м. Маріуполь), у другому - дует Ольга Полякова та Сергій Лоб (м. Кременчук). Виробляла перший сезон шоу компанія ISTIL.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13636
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
А на фіга?
5084 дн. тому
Невже "Україну" задовльняють показники цього шоу???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду