Платформа Viasat оновила логотип

1 Вересня 2010
13425
1 Вересня 2010
11:03

Платформа Viasat оновила логотип

13425
Платформа Viasat оновила логотип

Супутникова платформа Viasat (компанія «Віжн-ТБ») завершила процес рестайлінгу та представила новий «візуальний атрибут бренду». Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Новий логотип Viasat - це динамічна куля, що має три символічні шари. «Головний, внутрішній шар символізує телевізійний контент, наступний - телеканал, зовнішній шар - це платформа Viasat, і все це разом відтворює довершений світ Viasat», - описується в релізі.

 

Процес рестайлінгу Viasat відбувається в усіх країнах, де оператор веде мовлення. Протягом весни-літа він завершився у Швеції, Норвегії, Данії, Естонії, Латвії та Литві, після чого буде реалізований в Україні та Фінляндії.

 

 

 

Старий логотип 

 

 

Новий логотип 

 

Як повідомляє піар-служба, однією з додаткових новацій стала спеціальна система іконок, покликана допомогти користувачам послуги Viasat швидко орієнтуватися в телепросторі платформи. Допоміжну функцію безпосередньо виконує електронний програмний гід (EPG), що дозволяє телеглядачам формувати персональний програмний простір в усіх пакетах Viasat.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13425
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Залипуха
5004 дн. тому
Вроде ж недавно меняли. Так не очень смена. Шило на мыло.
Nike
5006 дн. тому
Як на мене, - так старе лого краще. Що стосується зміни логотипів каналів, то там теж "разнобой", - все різне і єдиного стилю немає.
//
5007 дн. тому
А это у них Packman обожравшийся
Squall
5007 дн. тому
Что-то как-то не очень...и нафига букву V от центра круга было поднимать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду