В Москві міліція без пояснень затримала журналістів «Новой газеты»

31 Серпня 2010
17219
31 Серпня 2010
10:32

В Москві міліція без пояснень затримала журналістів «Новой газеты»

17219
В Москві міліція без пояснень затримала журналістів «Новой газеты»

Міліція затримала двох журналістів «Новой газеты» та активіста руху «Оборона» посеред Тріумфальної площі у Москві. Про це радіостанції «Эхо Москвы» повідомив координатор оборони Олег Козловський.

 

За словами Козловського, затримання відбулося в вчора, 30 серпня, близько 13:00. Активісти та журналісти зустрічалися для того, щоб обговорити  черговий мітинг на підтримку 31 статті Конституції, запланований на 31 серпня.  В цей час до них підійшли п'ять працівників міліції, які не представилися, але вимагали у молодих людей пред'явити документи, після чого міліціонери затримали одного з активістів «Оборони» і двох журналістів «Новой».

 

Олег Козловський пояснив, що причини затримання міліція не пояснила.

 

За інформацією «Ленты.Ру», журналістів та активіста відвели в будівельний вагончик на площі.

 

3 22 серпня 2010 року Тріумфальну площу зачинено на реконструкцію і обнесено парканом. Будь-які масові заходи на площі заборонені. Російська опозиція, яка проводить по 31 числах місяців мітинги на захист вільних зібрань, заявила, що має намір влаштувати акцію наперекір московської влади.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду