Могильов вважає, що «ВКонтакте» треба заборонити на законодавчому рівні

30 Серпня 2010
22674
30 Серпня 2010
15:21

Могильов вважає, що «ВКонтакте» треба заборонити на законодавчому рівні

22674
Могильов вважає, що «ВКонтакте» треба заборонити на законодавчому рівні

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов вважає, що Верховна Рада України на законодавчому рівні повинна заблокувати діяльність сайтів, які займаються поширенням порнографії та інших незаконних матеріалів. До цього переліку ресурсів Анатолій Могильов, зокрема, соціальну мережу «ВКонтакте». Про це міністр повідомив в інтерв'ю виданню «ЛІГАБізнесІнформ».

 

«Це дуже складна проблема... Займаємося цією темою. Але боротися з такими сайтами, як «ВКонтакте», де є порнографія і інші незаконні матеріали, треба, приймаючи жорсткі правові рішення», - говорить Могильов. Також міністр зазначив, що уже створено підрозділ по боротьбі з кіберзлочинністю.

 

Анатолій Могильов вважає, щоб уникнути закидів щодо наступу на свободу слова, заблокування сайтів повинно відбуватися відповідно до законодавчих актів: «Багато сайтів, на жаль, блокувати проблематично. Якщо я зараз приймаю рішення і блокую, скажімо, сотні сайтів - про що це говоритиме? Про наступ на свободу слова».

 

Міністр зазначив, що уже вивчено досвід сусідів у боротьбі з подібними явищами: «Отже, скоро ми ініціюватимемо прийняття нормативної бази, яка дозволить обмежити доступ до таких сайтів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22674
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей
5033 дн. тому
Могильов ископаемая рептилия.
Дмитрий
5034 дн. тому
Буду стоя аплодировать, если запретят Вктонтакте и Одноклассники. ВВП страны увеличится на 5%, моя жена будет уделять мне больше времени. Мне в голову не приходит ни одного минуса от такой идеи. Люди начнут выходить на улицы, что бы общаться, начнут встречаться, заниматься сексом в реале и размножаться. Я стану голосовать за ПР, если они протолкнут и главное реализуют блокирование таких сайтов!!!
Sasha
5035 дн. тому
Могилев - censored, ибо запретить Вконтакте из-за порева, это то же самое что запретить ножи на территории Украины только потому что ими иногда зарезают людей.
qw
5035 дн. тому
Лучше бы Могилёва запретить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду