У США вручили телевізійні «Еммі»

30 Серпня 2010
10420
30 Серпня 2010
11:19

У США вручили телевізійні «Еммі»

10420
У США вручили телевізійні «Еммі»

У Лос-Анджелесі у театрі «Нокія» об 11-ій вечора (за київським часом - 4 ранку понеділка 30 серпня) відбулася  62-а щорічна церемонія вручення нагород за видатні досягнення у телебаченні, повідомляє «Радіо Свобода».

 

Американська академія телевізійних мистецтв і наук розоділила нагороди за чотирма головними категоріями:  телевізійна драма, комедія, реаліті-шоу, а також музичні, комедійні програми, мінісеріали, тематичні й документальні передачі тощо.

 

Найращим драматичним мінісеріалом стала драма «Тихий Океан» про дії морських піхотинців проти Японії під час Другої світової війни.

 

Найкращий телефільм - «Храм Грендин».

 

У номінації «Драматична акторка» перемогла  Кіра Седжвік, яка зіграла роль  у серіалі «Ближче». Найкращими комедійними акторами стали Джим Парсонс і Едді Фалко.

 

Найкращий актор - Аль Пачіно (фільм «Ви не знали Джека»).

 


Джордж Клуні отримав спеціальну нагороду за гуманітарну діяльність у Судані, на Гаїті, і в Новому Орлеані після буревію «Катрина». Він сказав, приймаючи статуетку «Еммі»: «Коли трапляється катастрофа, кожен у цій залі хоче допомогти. Найгірше - коли ми дивимося новини через 7 місяців, за 5 років після подій - і усвідомлюємо, що істотних змін нема, ми зазнали поразки».



Церемонію вручення нагород «Еммі» у прямому ефірі транслювала телемережа NBC.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду