detector.media
30.08.2010 11:19
У США вручили телевізійні «Еммі»

У Лос-Анджелесі у театрі «Нокія» об 11-ій вечора (за київським часом - 4 ранку понеділка 30 серпня) відбулася  62-а щорічна церемонія вручення нагород за видатні досягнення у телебаченні, повідомляє «Радіо Свобода».

 

Американська академія телевізійних мистецтв і наук розоділила нагороди за чотирма головними категоріями:  телевізійна драма, комедія, реаліті-шоу, а також музичні, комедійні програми, мінісеріали, тематичні й документальні передачі тощо.

 

Найращим драматичним мінісеріалом стала драма «Тихий Океан» про дії морських піхотинців проти Японії під час Другої світової війни.

 

Найкращий телефільм - «Храм Грендин».

 

У номінації «Драматична акторка» перемогла  Кіра Седжвік, яка зіграла роль  у серіалі «Ближче». Найкращими комедійними акторами стали Джим Парсонс і Едді Фалко.

 

Найкращий актор - Аль Пачіно (фільм «Ви не знали Джека»).

 


Джордж Клуні отримав спеціальну нагороду за гуманітарну діяльність у Судані, на Гаїті, і в Новому Орлеані після буревію «Катрина». Він сказав, приймаючи статуетку «Еммі»: «Коли трапляється катастрофа, кожен у цій залі хоче допомогти. Найгірше - коли ми дивимося новини через 7 місяців, за 5 років після подій - і усвідомлюємо, що істотних змін нема, ми зазнали поразки».



Церемонію вручення нагород «Еммі» у прямому ефірі транслювала телемережа NBC.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY