Німеччина очікує від Януковича підтримки свободи слова та преси

27 Серпня 2010
16152
27 Серпня 2010
12:40

Німеччина очікує від Януковича підтримки свободи слова та преси

16152
Німеччина очікує від Януковича підтримки свободи слова та преси

Німеччина вважає, що Віктор Янукович повинен підтримувати свободу слова та преси у країні. Про це заявив в інтерв'ю виданню «Коммерсантъ» посол Німеччини в Україні Ханс-Юрген Хаймзет.

 

«У цій сфері дуже важливо, щоб український президент без усіляких "але" підтверджував свою позицію прихильності свободі слова та преси, як він не раз уже робив, і щоб це знаходило підтримку у суспільстві та серед відповідальних осіб», - говорить Ханс-Юрген Хаймзет.

 

Посол Німеччини допускає, що частина проблем, в яких задіяні засоби масової інформації, належать до економічної сфери, а тому потрібно бути дуже уважним, оцінюючи події за участі медіа, однак, за словами Ханса-Юргена Хаймзета, «це не означає, що вони не є приводом для хвилювання».

 

Також Хаймзет зазначив, що такі теми, як дотримання прав людини, ролі органів безпеки і контролю над ними відіграють велике значення і постійно привертають увагу Німеччини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду