«Україна» запустить «Непрухи», «Буба шоу», «Заручники долі» та продовжить «Відкритий доступ»

25 Серпня 2010
18972
25 Серпня 2010
18:30

«Україна» запустить «Непрухи», «Буба шоу», «Заручники долі» та продовжить «Відкритий доступ»

18972
«Україна» запустить «Непрухи», «Буба шоу», «Заручники долі» та продовжить «Відкритий доступ»

У новому сезоні  ТРК «Україна» запустить сітком «Непрухи», дитячий проект «Буба шоу», соціальну програму «Заручники долі». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Сітком «Непрухи» - адаптація польського серіалу Kepski. Режисер української адаптації - Олександр Онуров, у головних ролях Ольга Сумська та Василь Мазур. За інформацією каналу, у серіалі сатирично зображатимуть життя сучасних українців і розповідатимуть про пересічну українську сім'ю, яка живе у провінційному місті. Головний герой Василь Непруха вже багато років безробітний і «сидить на шиї» у дружини й тещі-пенсіонерки.

 

Також на каналі вийде дитяча програма «Буба шоу». Вестиме її казковий персонаж Буба та Віталій Салій з Ірмою Вітовською.

 

«Буба - це такий собі "Барабаша" телеканалу, - йдеться у повідомленні прес-служби, - Разом з ним юні телеглядачі зможуть здійснити подорож за лаштунки і побачити телевізійну кухню зсередини. Щосуботи Буба буде приходити в студію до свого друга Рудого (Віталій Салій) і розповідатиме, що його здивувало цього тижня».

 

Постійними гостями «Буба шоу» будуть звичайні хлопці та дівчата, з якими Буба познайомиться поза студією.

 

«Заручники долі» - новий соціальний проект про звичайних людей, «чиї життєві історії не лише вражали співвітчизників, а й булим відомі за кордоном». Історію життя героїв свого проекту канал намагатиметься відтворити через документальні кадри та постановки. Зйомки проходитимуть і в Україні, і за кордоном.

 

Вестиме проект телепродюсер і сценарист Михайло Байтман. Раніше пан Байтман був ведучим російських проектів «Школа» (ОРТ), «Утро на НТВ», «Экстра», «Времечко», «Закон гарантирует» («Столица»), також він продюсував гала-шоу «Президентские гонки» (ТВ-6), «Времена» (ОРТ), «Окна» (ТНТ), «История одной фотографии» (5-ТВ), цикла фильмов «Лидер проката» (5-ТВ) та був автором програми «Один дома» (ОРТ).

 

«Заручники долі з'являться в ефірі у вересні.

 

Виробництво цих обох програм - «Буба шоу» та «Заручники долі» - здійснюватиме канал без залучення сторонніх продакшнів.

 

«Непрухи»

 

Також у новому сезоні продовжить вихід суспільно-політичне ток-шоу «Відкритий доступ». Нагадаємо, «Відкритий доступ» - це адаптація формату Бі-бі-сі Question Time, його веде  Андрій Данилевич. Прем'єра вийшла в ефір 20 травня. Загалом було показано п'ять випусків.

 

Як повідомили ТК у прес-службі, проект продовжить виходити у тому ж форматі, що й навесні, кардинальних змін не передбачається.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18972
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
4914 дн. тому
Мало того, що пародія невдала, так ще й іноземною мовою...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду