detector.media
25.08.2010 18:30
«Україна» запустить «Непрухи», «Буба шоу», «Заручники долі» та продовжить «Відкритий доступ»

У новому сезоні  ТРК «Україна» запустить сітком «Непрухи», дитячий проект «Буба шоу», соціальну програму «Заручники долі». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Сітком «Непрухи» - адаптація польського серіалу Kepski. Режисер української адаптації - Олександр Онуров, у головних ролях Ольга Сумська та Василь Мазур. За інформацією каналу, у серіалі сатирично зображатимуть життя сучасних українців і розповідатимуть про пересічну українську сім'ю, яка живе у провінційному місті. Головний герой Василь Непруха вже багато років безробітний і «сидить на шиї» у дружини й тещі-пенсіонерки.

 

Також на каналі вийде дитяча програма «Буба шоу». Вестиме її казковий персонаж Буба та Віталій Салій з Ірмою Вітовською.

 

«Буба - це такий собі "Барабаша" телеканалу, - йдеться у повідомленні прес-служби, - Разом з ним юні телеглядачі зможуть здійснити подорож за лаштунки і побачити телевізійну кухню зсередини. Щосуботи Буба буде приходити в студію до свого друга Рудого (Віталій Салій) і розповідатиме, що його здивувало цього тижня».

 

Постійними гостями «Буба шоу» будуть звичайні хлопці та дівчата, з якими Буба познайомиться поза студією.

 

«Заручники долі» - новий соціальний проект про звичайних людей, «чиї життєві історії не лише вражали співвітчизників, а й булим відомі за кордоном». Історію життя героїв свого проекту канал намагатиметься відтворити через документальні кадри та постановки. Зйомки проходитимуть і в Україні, і за кордоном.

 

Вестиме проект телепродюсер і сценарист Михайло Байтман. Раніше пан Байтман був ведучим російських проектів «Школа» (ОРТ), «Утро на НТВ», «Экстра», «Времечко», «Закон гарантирует» («Столица»), також він продюсував гала-шоу «Президентские гонки» (ТВ-6), «Времена» (ОРТ), «Окна» (ТНТ), «История одной фотографии» (5-ТВ), цикла фильмов «Лидер проката» (5-ТВ) та був автором програми «Один дома» (ОРТ).

 

«Заручники долі з'являться в ефірі у вересні.

 

Виробництво цих обох програм - «Буба шоу» та «Заручники долі» - здійснюватиме канал без залучення сторонніх продакшнів.

 

«Непрухи»

 

Також у новому сезоні продовжить вихід суспільно-політичне ток-шоу «Відкритий доступ». Нагадаємо, «Відкритий доступ» - це адаптація формату Бі-бі-сі Question Time, його веде  Андрій Данилевич. Прем'єра вийшла в ефір 20 травня. Загалом було показано п'ять випусків.

 

Як повідомили ТК у прес-службі, проект продовжить виходити у тому ж форматі, що й навесні, кардинальних змін не передбачається.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY