Юрій Кот вестиме церковну програму «Світло» на Першому

25 Серпня 2010
21829
25 Серпня 2010
13:57

Юрій Кот вестиме церковну програму «Світло» на Першому

21829
Юрій Кот вестиме церковну програму «Світло» на Першому

Програму «Світло», яка змінила на Першому національному «Благовісник», вестиме Юрій Кот. Цю інформацію ТК підтвердила завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів НТКУ Людмила Островенко.

 

Нагадаємо, що пілотну програму, на яку були запрошені представники п'яти конфесій, вів Юрій Макаров. Але, як стверджував головний продюсер НТКУ Олексій Семенов, Юрій Макаров не був остаточно затверджений в якості ведучого.

 

За словами Людмили Островенко, програма «Світло» буде присвячена соціальним і моральним темам, наприклад, як ставитися до будинків літніх людей. Саме цим вона відрізнятиметься від інших церковних програм.

 

Окрім цього, як повідомляла ТК, Юрій Кот вестиме на Першому оновлену версію шоу «Все для тебе».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21829
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vse znayu
4991 дн. тому
"Это просто талант.Без лишних перегибов" Да уж, талант. Не заплатить зарплату за 2 месяца и "уйти" часть своего персонала с так называемой продакшн студии......... Это просто талант..... при чем религиозный......
Тюльпан
4992 дн. тому
так и слава Богу!Чем больше людей разных концессий ее увидят,тем больше людей поймут,что без веры ничего не будет хорошего.И очень хорошо что на телевидении начали об этом серъехно говорить,тем более на Общенациональном.Тем более голосом,не имеющего равных в Украине по убедительности.
Svitlana
4992 дн. тому
Тюльпану. Програма не тільки для православних.
романилор
4992 дн. тому
Кот крепкий профессионал,и он- это бриллиант который получит достойную оправу на Первом Национальном.Взять его на такую программу-переврнуть все представления о качестве религиозных программ у зрителей.Молодцы ребята!Островенко тем более молоцец.
Волхв
4992 дн. тому
Он профессионал.И перед каждой программой будет основательно изучать материал и вникать в суть вещей.Каждый сможет стать директором свадебного агентства.Но только Кот сможет так вести программу ,как он ведет .Ему равных нету.Это просто талант.Без лишних перегибов.Я им восхищаюсь.Голос просто сказочный.И для ут-он-это вариант просто сказочный.
сомнение
4992 дн. тому
Голос - ещё не всё. Надо глубоко знать предмет разговора. Что-то сомнительно, чтобы директор свадебного агенства разбирался в богословских аспектах. Будет озвучивать фразы, подготовленные ему редакторами и всё.
Тюльпан
4992 дн. тому
Пожалуй,Юрий Кот-это самый лучший выбор.Вообще,такого хорошо поставленного голоса,как у него-нет ни у кого.Такой тембр и умение вести программы -это Божий Дар,и очень хорошо,что наконец-то профессионал с таким шикарным голосом обрел достойнейшее место-ведущего религиозной православной Программе на Первом Национальном телеканале Украины.Это его по праву,можно сказать,триумф будет.Наверняка.Он сплотит вокруг этой программы миллионы верующих Православных телезрителей,потому что у него такой голос и такой рейтинг,что люди будут вслушиваться в каждое его слово.Он будет всеобщим любимцем и не будет равных ему.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду