Запорізьку ОДТРК очолить Володимир Кузенко?

19 Серпня 2010
22626
19 Серпня 2010
18:30

Запорізьку ОДТРК очолить Володимир Кузенко?

22626
Запорізьку ОДТРК очолить Володимир Кузенко?

Запорізька ОДТРК визначається з новим керівником. Раніше, починаючи з 2006 року, компанією керував Євген Сокульський. На початку серпня він залишив цю посаду. Офіційна причина - звільнення за власним бажанням, хоча джерела ТК стверджують, що це сталося внаслідок розбіжностей поглядів пана Сокульського з губернатором Запорізької області Борисом Петровим.

 

Основним претендентом на керівництво ЗОДТРК джерела ТК називають нинішнього головного редактора газети «Верже», екс-генерального директора ТРК «Алекс» Володимира Кузенка.

 

Також розглядаються кандидатури депутата міськради (фракція Партії регіонів) і головного редактора газети «Наше время плюс» Людмили Маринюк, керівника управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Ольги Бойко.

 

 

Володимир Кузенко - колишній депутат Запорізької міськради від фракції комуністів. Був виключений з фракції і з депутатів через критичні оцінки діяльності міського голови, що суперечить ідеології організації. Екс-генеральний директор телеканалу «Алекс». Керував телеканалом кілька місяців, до квітня 2010 року. Залишив канал після конфлікту з власниками.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22626
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
palermo
5006 дн. тому
Львівська ОДТРК також "обезглавлена"... Не зрозуміло, що буде далі. Продовжить телеканал ZIK(УТ-3) узурпацію ефіру державного телебачення чи хтось врешті припинить це безчинство! ЛОДТРК потрібен господар!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду