detector.media
19.08.2010 18:30
Запорізьку ОДТРК очолить Володимир Кузенко?

Запорізька ОДТРК визначається з новим керівником. Раніше, починаючи з 2006 року, компанією керував Євген Сокульський. На початку серпня він залишив цю посаду. Офіційна причина - звільнення за власним бажанням, хоча джерела ТК стверджують, що це сталося внаслідок розбіжностей поглядів пана Сокульського з губернатором Запорізької області Борисом Петровим.

 

Основним претендентом на керівництво ЗОДТРК джерела ТК називають нинішнього головного редактора газети «Верже», екс-генерального директора ТРК «Алекс» Володимира Кузенка.

 

Також розглядаються кандидатури депутата міськради (фракція Партії регіонів) і головного редактора газети «Наше время плюс» Людмили Маринюк, керівника управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Ольги Бойко.

 

 

Володимир Кузенко - колишній депутат Запорізької міськради від фракції комуністів. Був виключений з фракції і з депутатів через критичні оцінки діяльності міського голови, що суперечить ідеології організації. Екс-генеральний директор телеканалу «Алекс». Керував телеканалом кілька місяців, до квітня 2010 року. Залишив канал після конфлікту з власниками.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY