НТКУ придбала права на матч Ліги Європи «Омонія» – «Металіст»

16 Серпня 2010
15808
16 Серпня 2010
19:32

НТКУ придбала права на матч Ліги Європи «Омонія» – «Металіст»

15808
НТКУ придбала права на матч Ліги Європи «Омонія» – «Металіст»

Перший національний придбав права на матч раунду плей-офф Ліги Європи «Омонія» (Нікосія, Кіпр) - «Металіст» (Харків, Україна). Про це ТК повідомив заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі. За його словами, права на показ було придбано у харківського «Металіста».

 

Матч транслюватиметься у четвер, 19 серпня, о 20:00.

 

Також Михайло Метревелі зазначив, що наразі ведуться переговори з усіма клубами з приводу показу матчів, однак остаточне рішення поки що прийняте тільки щодо матчу «Омонія» - «Металіст».

 

Нагадаємо, права на матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - «Спартак» (Златібор, Сербія) придбав «Кіно».

 

Як повідомляла ТК, матчі Ліги Європи «Карпати» (Львів, Україна) - «Зестафоні» (Грузія) показував канал «Футбол».

 

Водночас матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ, Україна) - «Гент» (Бельгія) показував телеканал ICTV.

 

Ліга Європи (англ. UEFA Europa League) - щорічний європейський футбольний кубковий турнір, що проводиться під егідою УЄФА, другий за престижністю європейський клубний турнір. Розігрується з 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду