Телеканал «Футбол» купив права на матч «Карпати» - «Зестафоні»

26 Липня 2010
14139
26 Липня 2010
14:57

Телеканал «Футбол» купив права на матч «Карпати» - «Зестафоні»

14139
Телеканал «Футбол» купив права на матч «Карпати» - «Зестафоні»

Телеканал «Футбол» придбав ексклюзивні права на трансляцію поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між львівськими «Карпатами» і бронзовим призером чемпіонату Грузії минулого сезону - «Зестафоні». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пряма трансляція матчу на телеканалі «Футбол» вийде в ефір 29 липня о 18:55.

 

У коментарі ТК директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов зазначив, що йдеться про індивідуально угоду з футбольним клубом «Карпати», якому як господарю зустрічі належать права. «Це кваліфікаційні раунди. Тут ми співпрацюємо з кількома українськими клубами. І щоразу як вони потрапляють на когось із суперників, угода відбувається за індивідуальною схемою», - сказав він.

 

За словами пана Денисова, права на основний турнір Ліги Європи серед українських ефірних телеканалів поки ніхто не придбав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду