За нагороду «Еммі» поборються Russia Today і «Аль-Джазіра»

12 Серпня 2010
12327
12 Серпня 2010
16:07

За нагороду «Еммі» поборються Russia Today і «Аль-Джазіра»

12327
За нагороду «Еммі» поборються Russia Today і «Аль-Джазіра»

Російський канал Russia Today висунули на здобуття премії «Еммі Інтернешнл» в категорії новинної журналістики. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на Associated Press.

 

Номінанти на «Еммі» були оголошені в середу, 11 серпня. Окрім Russia Today, який висунули за висвітлення візиту президента Барака Обами до Москви, у цій категорії були представлені також ще три канали: Sky News (серія репортажів про терористів у Пакистані), англомовний канал «Аль-Джазіра» (висвітлення воєнної операції Ізраїлю в секторі Газа) та канал Globo (сюжет про відключення електроенергії в Бразилії).

 

Переможця новинної журналістики буде оголошено 27 вересня на церемонії в Нью-Йорку.

 

Також назвали претендентів на здобуття нагороди в номінації «Актуальні події». Ними стали: китайська телекомпанія Television Broadcasts Limited, британський канал Channel 4, канадське радіо Societe Radio-Canada та аргентинський Canal 13.

 

Премії «Еммі Інтернешнл» вручає Міжнародна академія телевізійних мистецтв і наук (International Academy of Television Arts & Sciences), заснована в 1969 році. Лауреатами цієї нагороди є телевізійні програми, які були створені та виходять за межами США.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12327
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду