detector.media
12.08.2010 16:07
За нагороду «Еммі» поборються Russia Today і «Аль-Джазіра»

Російський канал Russia Today висунули на здобуття премії «Еммі Інтернешнл» в категорії новинної журналістики. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на Associated Press.

 

Номінанти на «Еммі» були оголошені в середу, 11 серпня. Окрім Russia Today, який висунули за висвітлення візиту президента Барака Обами до Москви, у цій категорії були представлені також ще три канали: Sky News (серія репортажів про терористів у Пакистані), англомовний канал «Аль-Джазіра» (висвітлення воєнної операції Ізраїлю в секторі Газа) та канал Globo (сюжет про відключення електроенергії в Бразилії).

 

Переможця новинної журналістики буде оголошено 27 вересня на церемонії в Нью-Йорку.

 

Також назвали претендентів на здобуття нагороди в номінації «Актуальні події». Ними стали: китайська телекомпанія Television Broadcasts Limited, британський канал Channel 4, канадське радіо Societe Radio-Canada та аргентинський Canal 13.

 

Премії «Еммі Інтернешнл» вручає Міжнародна академія телевізійних мистецтв і наук (International Academy of Television Arts & Sciences), заснована в 1969 році. Лауреатами цієї нагороди є телевізійні програми, які були створені та виходять за межами США.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY