detector.media
10.08.2010 18:35
Михайлина Скорик стала головним редактором Tochka.net
Михайлина Скорик стала головним редактором Tochka.net

Михайлина Скорик стала головним редактором порталу Tochka.net. Про це повідомляє інтернет-компанія Digital Ventures, що належить СКМ.

 

Раніше з посиланням на власні джерела «Дуся» повідомляла, що Михайлина Скорик була призначена в.о. головного редактора Tochka.net.

 

За офіційною інформацією, пані Скорик відповідатиме за наповнення порталу контентом, керуватиме командою редакції з понад 40-ка осіб, братиме участь у розвитку проекту Tochka.net. Робота в Tochka.net зацікавила її через те, що портал, на її думку,  «відрізняється мультимедійним підходом до висвітлення подій та особливою увагою до потреб українських читачів».

 

«Після чотирьох місяців пошуку ми знайшли людину, з якою у нас спільне бачення ролі контенту в розвитку горизонтального порталу Tochka.net, - зазначив генеральний директор Digital Ventures Лукаш Щепаньскі. - Михайлина Скорик уже протягом кількох місяців співпрацювала з компанією як тренер для журналістів і за цей час добре спрацювалася з нашою командою».

 

У зв'язку з переходом на менеджерську посаду Михайлина Скорик іде зі складу комітету Київської незалежної медіа-профспілки і залишається членом КНМП. Оскільки згідно з пунктом 3.10. Статуту КНМП, роботодавці не можуть бути членами виборних органів профспілки.

 

Раніше Михайлина Скорик працювала редактором відділу в проекті «Лівий берег», випусковим редактором розважальних програм на телеканалі «Студія 1+1», оглядачем журналу «Профіль» і «Газети 24».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY