Вперше блогер висвітлюватиме Олімпійські ігри на рівні зі ЗМІ

10 Серпня 2010
21719
10 Серпня 2010
13:29

Вперше блогер висвітлюватиме Олімпійські ігри на рівні зі ЗМІ

21719
Вперше блогер висвітлюватиме Олімпійські ігри на рівні зі ЗМІ

Міжнародний олімпійський комітет вперше офіційно дозволив блогеру висвітлювати Олімпійські ігри разом зі звичайними ЗМІ. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на прес-службу МОК.

 

Росіянка Мадіна Кучерявенко (ЖЖ-користувач ilgirino), яка стала переможницею в блогерському конкурсі на акредитацію, поїде на перші юнацькі Олімпійські ігри в Сінгапурі.

 

Зазначимо, що конкурс проводився офіційним співтовариством МОК у російськомовному інтернеті. За умовами змагання потрібно було відповісти на запитання «Як Олімпійські ігри можуть мотивувати молодь у Росії?». Відповідь Мадіни Кучерявенко, стилізована під корпоративну переписку богів-олімпійців, була визнана найкращою.

 

Юнацькі Олімпійські ігри пройдуть з 14 по 26 серпня 2010 року в Сінгапурі. В них візьме участь 3600 спортсменів у віці від 14 до 18 років. Очікується, що змагання будуть активно висвітлюватися в соціальних медіа, у тому числі в мережі Facebook, на відеосервісі YouTube, на фотосервісі Flickr та в мікроблогах Twitter.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду