Російський чиновник запропонував харківським і бєлгородським журналістам створити спільний сайт

6 Серпня 2010
19455
6 Серпня 2010
15:13

Російський чиновник запропонував харківським і бєлгородським журналістам створити спільний сайт

19455
Російський чиновник запропонував харківським і бєлгородським журналістам створити спільний сайт

Заступник керівника адміністрації губернатора Бєлгородської області, начальник управління інформації та масових комунікацій Олександр Гармашев запропонував журналістам Харківської та Бєлгородської областей створити спільний сайт для практичної співпраці. Про це повідомляється на сайті Харківської облдержадміністрації.

 

Ідея спільного інтернет-ресурсу виникла в ході візиту делегації харківських журналістів у Бєлгород, який відбувся вчора, 5 серпня.

 

«Як мінімум цей ресурс буде виконувати два завдання. По-перше, він сам по собі буде інформаційним і піар-проектом нашої спільної діяльності. А з іншого боку, там має бути суто професійний службовий розділ, де ми могли б в інтерактивному режимі обмінюватися пропозиціями щодо співпраці, просто спілкуватися. І це було б дуже правильно - нехай це буде сайт міждержавного журналістського партнерства», - сказав Олександр Гармашев.

 

За його словами, створення спільного інтернет-ресурсу дозволить Меморандуму про співпрацю у сфері інформації, який планується підписати найближчим часом, уникнути долі «чиновницького» документа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19455
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марианна
5017 дн. тому
Согласна с обоими комментаторами. Никакие серьезные журналисты в данной акции не присутствуют
Знову виокремлені великі люди!
5018 дн. тому
Цікаво-цікаво, тільки хто туди їздив 5 серпня на Білгородчину? Адже навіть ті журналісти з України, які багато пишуть і на Харківщині, і щороку на конференціях журфаку Московського університету, мають кількарічні конкретні наукові та творчі стосунки з журфаком БДУ та виданнями Бєлгорода і Бєлгородчини, навіть і запрошені не були до складу тієї делегації. чиї це ініціативи?! Чиновників поза участю журналістів?!
Юрій Фінклер
5018 дн. тому
і назва цього сайту буде - ЗА НАШУ І ВАШУ СВОБОДУ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду