detector.media
06.08.2010 15:13
Російський чиновник запропонував харківським і бєлгородським журналістам створити спільний сайт

Заступник керівника адміністрації губернатора Бєлгородської області, начальник управління інформації та масових комунікацій Олександр Гармашев запропонував журналістам Харківської та Бєлгородської областей створити спільний сайт для практичної співпраці. Про це повідомляється на сайті Харківської облдержадміністрації.

 

Ідея спільного інтернет-ресурсу виникла в ході візиту делегації харківських журналістів у Бєлгород, який відбувся вчора, 5 серпня.

 

«Як мінімум цей ресурс буде виконувати два завдання. По-перше, він сам по собі буде інформаційним і піар-проектом нашої спільної діяльності. А з іншого боку, там має бути суто професійний службовий розділ, де ми могли б в інтерактивному режимі обмінюватися пропозиціями щодо співпраці, просто спілкуватися. І це було б дуже правильно - нехай це буде сайт міждержавного журналістського партнерства», - сказав Олександр Гармашев.

 

За його словами, створення спільного інтернет-ресурсу дозволить Меморандуму про співпрацю у сфері інформації, який планується підписати найближчим часом, уникнути долі «чиновницького» документа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY