«Воля» прогнозує збільшення підключень до інтернету на 15% до кінця року

6 Серпня 2010
12425
6 Серпня 2010
14:00

«Воля» прогнозує збільшення підключень до інтернету на 15% до кінця року

12425
«Воля» прогнозує збільшення підключень до інтернету на 15% до кінця року

Кількість абонентів широкосмугового доступу до інтернету до кінця 2010 року може зрости на 15%. Тобто до 2,46 млн реальних абонентів приєднаються ще 370-400 тис. Такий прогноз дають фахівці компанії «Воля».

 

При цьому результати дослідження, під час якого 7% опитаних (що є еквівалентом 1,7 млн осіб) заявили про намір почати користуватися інтернетом до кінця 2010 року, «Воля» вважає завищеними. Мова йде про установче дослідження інтернет-аудиторії, яке провела компанія GfK Ukraine на замовлення Української асоціації інтернет-реклами. «Очікування того, що 1,7 млн українців почнуть користуватися інтернетом у наступні 5 місяців - це, на наш погляд, дуже оптимістичний стрибок, з урахуванням абсолютно всіх можливих технічних рішень доступу до інтернету (фіксований, бездротовий, мобільний тощо)», - зазначає керівник відділу PR «Волі» Аліна Сігда.

 

Зазначимо, що в презентації дослідження GfK рекомендується розглядати цифру 1,7 млн як оптимістичний сценарій.

 

Найменшим, за прогнозами «Волі», зростання буде в Києві, оскільки «щільність інтернету» тут уже доволі висока. А в містах з населенням понад 100 тис., особливо містах-мільйонниках, перспектива зростання на 7-10% є реальною.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12425
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Valik
5029 дн. тому
Так телевизор у вас вроде никто и не отбирает)) А аналоговое телевидение - это вчерашний день, вся страна вскоре перейдёт на цифру, просто Воля сделала это первой.
читаДтч
5029 дн. тому
Мне не нужен бонус, мне нужен телевизор. Причём, аналогового (ух и слово) пакета - мне вполне хватало.
Kventin
5029 дн. тому
2читаДтч: зато если ТВ не предоставляется более 72 часов, Воля обязуется вернуть месячную абонплату. Как по мне, неплохой бонус))
NNN
5031 дн. тому
"Воля" оближется. Сама отказалась от их услуг, оказанных силовым способом, и многих друзей отговорила. Когда разрывала контракт у них в офисе, народ всё шел и шёл... По тому же поводу. "Волино" место - на нарах. Кто их крышует? Оборзевшая свора бандитов.
читаДтч
5032 дн. тому
Компания "Воля" - сборище мошенников. Принудительно заставили подключиься, а теперь, когда звоню и жалуюсь на постоянное пропадание сигнала (буквально на одну-две секунды появляется надпись: "нет аудио и видео" - раз по 5-ть в час) - они каждый рах предлагают мне выключить декодер, извлечь карту доступа и протереть её тряпочкой. Издеваются падлы. Я специально посмотрел договор - оказалось, что эти мошенники из компании "Воля" имеют , по договору, право не предоставлять мне услугу телевиденья - до 3-х суток. Фигассе промежутки. Жулики они. Однозначно.
L'amurchik
5032 дн. тому
Добре,тоді скажіть шановна "телекритика" тіільки честно, у Вас є, чи може бували замовні новини в стрічці взагалі!!!!!
Алексей Бакун
5033 дн. тому
Хоть к-то новости читает про исследования УАИР, УРА! А то как в воду канет )
Телекритика
5033 дн. тому
L'amurchik, стежте за своїми звинуваченнями! По-перше, це не "первая новость", а звичайна новина у стрічці. По-друге, в чому ви бачите "заказло"? "Воля" відреагувала на дані дослідження ГфК і навела свої прогнози
L'amurchik
5033 дн. тому
Заказло и первой новостью, ужас!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду