ICTV розкодовує супутниковий сигнал

2 Серпня 2010
17096
2 Серпня 2010
15:05

ICTV розкодовує супутниковий сигнал

17096
ICTV розкодовує супутниковий сигнал

У ніч із 3 на 4 серпня телеканал ICTV припиняє кодування сигналу програм через супутник. Як повідомляє сайт каналу, під час розкодування параметри супутника AMOS 2 залишаться незміннними: позиція 4° West, f=10759 MHz, S/R - 30000 Mb/s, polarisation - horizontal, FEC - 3/4, V pid - 97, A pid - 98.

 

Як уточнив ТК директор департаменту розвитку мережі ICTV Володимир Козленко, супутниковий сигнал каналу кодувався протягом кількох років, оскільки права на програмний продукт ICTV мав тільки на територію України, а супутник використовувався як транспорт для роздачі по ефірних передавачах і кабельних операторах.

 

За словами пана Козленка, раніше кодувати сигнал припинили Новий канал і СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17096
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рав
5029 дн. тому
Отличная новость! Давно пора было! От этого выиграет и канал, и зрители.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду