Україну на дитячому Євробаченні представить Юлія Гурська

31 Липня 2010
23827
31 Липня 2010
21:55

Україну на дитячому Євробаченні представить Юлія Гурська

23827
Україну на дитячому Євробаченні представить Юлія Гурська

Переможницею Національного відбору дитячого Євробачення стала Юлія Гурська. 15-річна вокалістка з міста Вінниці виконувала пісню «Мій літак».

 

 

 

 

Підсумковий концерт за участю 14 фіналістів транслювався з 20 по 22 годину 10 хвилин сьогодні, 31 липня 2010 року, у прямому ефірі Першого національного. Переможця обрали глядачі шляхом інтерактивного голосування, а також члени журі.

 

14 співаків та співачок з різних регіонів України понад два тижні готували свої концертні номери, перебуваючи у дитячому таборі «Артек». Графік підготовки конкурсантів передбачав уроки вокалу, акторської майстерності та психологічні тренінги.

 

 

 

 

Дітям заборонили купатися в морі та їсти морозиво - аби уникнути застуди, що може призвести до втрати голосу.

 

 

 

  

VIІІ конкурс дитячого Євробачення пройде у Мінську 20 листопада.

 

Нагадаємо, музичні змагання серед дітей від 10 до 15 років проводіться з 2003 року. На відміну від дорослого конкурсу тут країна-переможець не отримує автоматичного права на організацію заходу наступного року, місце проведення визначає оргкомітет. У 2009 році «Дитяче Євробачення» пройшло у Києві.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою Першого національного та з сайту www.vinnytsya.info
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду