Донька Валіда Арфуша Ліза вестиме національний відбір дитячого «Євробачення»

22 Липня 2010
22573
22 Липня 2010
13:09

Донька Валіда Арфуша Ліза вестиме національний відбір дитячого «Євробачення»

22573
Донька Валіда Арфуша Ліза вестиме національний відбір дитячого «Євробачення»

Донька Валіда Арфуша Ліза буде співведучою Тимура Мірошниченка на церемонії національного відбору дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2010». Цю інформацію ТК підтвердив заступник генерального директора НТКУ з питань міжнародної співпраці та музичного розважального мовлення Валід Арфуш.

 

Як повідомили ТК у прес-службі Першого національного, до журі національного відбору увійдуть заступник генерального директора НТКУ з питань міжнародної співпраці та музичного розважального мовлення Валід Арфуш, продюсер творчого об'єднання музичних програм НТКУ Влад Багінський, ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський,  директор Міжнарордного дитячого центру «Артек» Піддубна Олена, педагог з вокалу Наталя Єфименко, співачка Альоша, співачка Камалія

 

 

 

Нагадаємо, що фінал національного відбору дитячого «Євробачення-2010» відбудеться 31 липня в Дитячому міжнародному центрі «Артек».

 

До фіналу національного відбору потрапили 14 виконавців, один з яких і поїде представляти Україну в Мінську.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22573
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь для "администрации" сайта
5033 дн. тому
И особенно для Л.Ганжи. Если Вы и администрация данного сайта такие поборники правил комментирования (судя по Вашим многочисленным репликам), то может быть Вы не будете допускать здесь матов и прочей дряни (видимо со стороны высокопрофессиональных украинских журналистов) в теме о ребёнке ?... Или Вас для этого таки не хватает ? Нужно указывать ?
Рома
5034 дн. тому
Лучше бы девочку отправил отдыхать а не таскал со всякими Поплавскими по душным залам концертов.Она же еще маленькая совсем,а в Украине жара аномальная за 130 лет...
старик и море
5034 дн. тому
Красивая девочка,но неужели так необходимо было подставлять себя под критику недоброжелателей ради любимой дочурки.Это не профессионально,путать вместе бизнес и семью,не к добру это...Ведь это огромный повод для резкой критики,неужели господин Арфуш этого не понимает? У нас люди такое НЕ ПРОЩАЮТ...Тем более неудачники....
нуну
5034 дн. тому
так больше ведь некому. и вообще, почему незадействована жена арфуша? и все остальніе родственники??
українець
5034 дн. тому
ми проти українофобії!!!
z
5034 дн. тому
красива дівчинка
gorodok
5034 дн. тому
Це просто пісєц!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду