UNTC отримала провайдерську ліцензію в Харкові, але не отримала в Одесі

29 Липня 2010
17458
29 Липня 2010
15:03

UNTC отримала провайдерську ліцензію в Харкові, але не отримала в Одесі

17458
UNTC отримала провайдерську ліцензію в Харкові, але не отримала в Одесі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 29 липня вирішила видати ліцензію провайдера програмної послуги компанії «Українські новітні телекомунікації» (бренд UNTC) у Харкові, але відмовила у видачі ліцензії в Одесі.

 

Компанія UNTC, яка більш відома як оператор зв'язку та WiMax-мереж (бездротовий доступ до інтернету), вже має провайдерську ліцензію в Києві, де ресурс мережі становить 108 каналів. Своїми головними конкурентами представник телекомунікаційного оператора назвав компанію «Воля» та НВО «Інформаційні технології» (на Лівобережжі Києва).

 

У Харкові UNTC обслуговуватиме три райони, тобто 179 тисяч домогосподарств, ресурс мережі становить 73 канали. У пакеті програм 72% вітчизняних.

 

В Одесі компанія хотіла обслуговувати один Суворовський район (74 тисячі домогосподарств), ресурс мережі - 74 канали. Але регулятора спинила інформація члена Нацради Миколи Фартушного про те, що в Одесі компанія веде незаконну діяльність.

 

Представник UNTC зазначив, що в Одесі компанія має WiMax-мережу, але телебаченням поки не займається.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду