Нацрада йде у відпустку до вересня

27 Липня 2010
21516
27 Липня 2010
11:11

Нацрада йде у відпустку до вересня

21516
Нацрада йде у відпустку до вересня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на поточному тижні проведе два засідання. Чергове 28 липня і позачергове 29 липня - у зв'язку з відпускним періодом членів регуляторного органу та керівників телерадіоорганізацій.

 

Після цього регуляторний орган іде у відпустку. Орієнтовно наступне засідання відбудеться 8 вересня, повідомили ТК у відділі зв'язків зі ЗМІ та громадськістю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21516
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
5044 дн. тому
кстати действительно, может в прокуратуру или СБУ (шутка) написать о нарушении трудового законодательства госслужащими... пусть Головдержслужба разбирается....
Serhiy1970
5044 дн. тому
А я думал. что хоть ко Дню Независимости цифру в 9-ти областных центрах включат. А это теперь наверное надолго затянется ...
Плошковский
5044 дн. тому
Молодцы. Только поназначались - и в отпуск. Члены, вот уж воистину, регуляторного органа.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду