Прокуратура забрала від міліції справу щодо стеження за журналістами ТВі

26 Липня 2010
12148
26 Липня 2010
15:23

Прокуратура забрала від міліції справу щодо стеження за журналістами ТВі

12148
Прокуратура забрала від міліції справу щодо стеження за журналістами ТВі

Прокуратура Голосіївського району міста Києва розглянула скаргу генерального директора ТВі Миколи Княжицького на постанову Голосіївського районного управління міліції в місті Києві про відмову в порушенні кримінальної справи щодо факту стеження за співробітниками телеканалу ТВі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прокуратура провела перевірку, за результатами якої рішення щодо відмови було скасовано. Прокуратура також повідомила, що відтепер здійснення подальшої перевірки та прийняття рішення доручено співробітнику прокуратури. Відносно попередника - оперуповноваженого відділу карного розшуку Голосіївського РУ ГУМВС України в місті Києві Нестерчука С.Л.  - порушено дисциплінарне провадження за неналежне проведення дослідчої перевірки.

 

Як повідомляла ТК, 15 червня гендиректор ТВі Микола Княжицький заявив про те, що за ним і журналістами телекомпанії стежать невідомі люди. Голосіївське районне управління міліції в місті Києві відмовилося порушувати кримінальну справу за заявою пана Княжицького і він звернувся зі скаргою до прокуратури Голосіївського району з проханням скасувати постанову районної міліції про відмову у порушенні кримінальної справи.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12148
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду