Сайт газети «Свободная Одесса» відновлює роботу

24 Липня 2010
22559
24 Липня 2010
20:02

Сайт газети «Свободная Одесса» відновлює роботу

22559
Сайт газети «Свободная Одесса» відновлює роботу

Інтернет-версія газети «Свободная Одесса» відновлює функціонування, повідомляє інформаційне агентство УНІАН з посиланням на редактора видання Володимира Ущаповського.

За цією інформацією, нині працюють «дзеркала» freedom.od.ua, vilna.od.ua і svobodnaya.od.ua Зараз редакція видання працює над відновленням основного домена - svobodnaya.odessa.ua.

 

Як повідомляла ТК, сайт газети призупинив роботу 22 липня. Цього дня о 22.00 співробітники міліції увірвалися в приміщення одного з інтернет-клубів Одеси, де розміщено головний сервер інтернет-версії «Свободной Одессы», вигнали з приміщення відвідувачів, побили представника видання  й вивели з ладу обладнання.

 

У коментарях УНІАН пан Ущаповський зазначив: «Міліція явно виконувала політичне замовлення, адже в присутності операторів місцевих ЗМІ, які вели відеозйомку, представникові газети "Свободная Одесса" викручували руки й били його».

 

Газета «Свободная Одесса», а також однойменний сайт та громадська організація виникли у розпалі конфлікту між Одеською мерією та радикальною опозицією. Видання захищало інтереси міської адміністрації. Засновник та видавець газети - Ущаповський Володимир, задекларований тираж газети - 50 тис. примірників. Більшість матеріалів у виданні публікується авторами під псевдонімами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду