Перший автомобільний покаже три чемпіонати з гонок

16 Липня 2010
10839
16 Липня 2010
18:01

Перший автомобільний покаже три чемпіонати з гонок

10839
Перший автомобільний покаже три чемпіонати з гонок

Перший автомобільний телеканал покаже прямі трансляції трьох чемпіонатів світу з гонок сезону 2010 року. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи «Автоцентр».

 

До чемпіонатів, які транслюватиме телеканал, увійшли DTM, WRC та Чемпіонат світу «Мото гран-прі».

 

DTM - один з кузовних чемпіонатів світу. Участь у перегонах беруть понад 20 екіпажів, які змагаються на автомобілях Mercedes-Benz і Audi. Етапи проходять на світових автотреках в Німеччині, Іспанії та Нідерландів, зокрема на Нюрбургринзі - найнебезпечнішій трасі у світі.

 

Чемпіонат світу «Мото гран-прі» - чемпіонат з шосейно-кільцевих мотоперегонів на прототипах, спеціально створених для цих перегонів. Чемпіонат проходить у 18 етапів по всьому світу, в різних кліматичних умовах. Чемпіонські титули розігруються в трьох класах: MotoGP - королівський клас, Moto2 - середній клас, GP125 - початковий клас.

 

WRC - класичне ралі. Проходить у 13 етапів на п'яти континентах: від північних снігових гонок до жарких кам'янистих серпантинів Туреччини і Болгарії; від перегонів у Монако до Ралі «Тисяча озер» у Фінляндії.

 

Разом з глядачами за перипетіями чемпіонату стежатимуть триразовий чемпіон України з ралі Олександр Салюк та коментатор автоспортивних подій Максим Подзігун.

 

Нагадаємо, раніше Перший автомобільний отримав право на ексклюзивну трансляцію чемпіонату світу з ралі  (WRC 2010), перший етап якої вийшов в ефір 21 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10839
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан
5042 дн. тому
Ну це було відомо ще навесні. Автомобільні сезони розпочинаються на початку року.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду