detector.media
16.07.2010 18:01
Перший автомобільний покаже три чемпіонати з гонок

Перший автомобільний телеканал покаже прямі трансляції трьох чемпіонатів світу з гонок сезону 2010 року. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи «Автоцентр».

 

До чемпіонатів, які транслюватиме телеканал, увійшли DTM, WRC та Чемпіонат світу «Мото гран-прі».

 

DTM - один з кузовних чемпіонатів світу. Участь у перегонах беруть понад 20 екіпажів, які змагаються на автомобілях Mercedes-Benz і Audi. Етапи проходять на світових автотреках в Німеччині, Іспанії та Нідерландів, зокрема на Нюрбургринзі - найнебезпечнішій трасі у світі.

 

Чемпіонат світу «Мото гран-прі» - чемпіонат з шосейно-кільцевих мотоперегонів на прототипах, спеціально створених для цих перегонів. Чемпіонат проходить у 18 етапів по всьому світу, в різних кліматичних умовах. Чемпіонські титули розігруються в трьох класах: MotoGP - королівський клас, Moto2 - середній клас, GP125 - початковий клас.

 

WRC - класичне ралі. Проходить у 13 етапів на п'яти континентах: від північних снігових гонок до жарких кам'янистих серпантинів Туреччини і Болгарії; від перегонів у Монако до Ралі «Тисяча озер» у Фінляндії.

 

Разом з глядачами за перипетіями чемпіонату стежатимуть триразовий чемпіон України з ралі Олександр Салюк та коментатор автоспортивних подій Максим Подзігун.

 

Нагадаємо, раніше Перший автомобільний отримав право на ексклюзивну трансляцію чемпіонату світу з ралі  (WRC 2010), перший етап якої вийшов в ефір 21 лютого.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY