«Сіті» запускає новий проект про невідомих героїв Києва

14 Липня 2010
6207
14 Липня 2010
16:13

«Сіті» запускає новий проект про невідомих героїв Києва

6207
«Сіті» запускає новий проект про невідомих героїв Києва

Телеканал «Сіті» взявся за розробку нової програми «Сіті: невідомі герої». Про це було оголошено головним редактором проекту Романом Вибрановським на відкритій дискусії, яка відбулася 14 липня в «Главред-медіа».

 

Проект «Сіті: невідомі герої» є продовженням серії «Гордість Сіті», яка виходила на каналі з 10 жовтня 2009 року і передбачала обрання найславетнішого киянина.

 

«Ідея проекту належить генеральному директорові "Сіті" Віталієві Докаленку. З приводу ведучих ми ще визначаємося, тому що не знаємо поки, яким буде формат програми. Орієнтовно, це має бути  серія документальних портретних фільмів без ведучого», - говорить Вибрановський.

 

Участь у круглому столі взяли: науковий співробітник Музею історії Києва Дмитро Малаков, історик та письменник Віталій Ковалинський, письменник Олексій Зарахович, історик Михайло Кальницький та головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

 

Вони висловили свою позицію щодо запропонованого каналом формату.

 

 «Треба міняти ставлення і Києва, і киян до історії міста, особливо сьогодні, коли приїжджі заполонили столицю. Запропонований проект матиме успіх. Однак на екрані має бути людина, яка є фахівцем, а не переповідачем», - зазначив науковий співробітник Музею історії Києва Дмитро Малаков.

 

«По-моєму, це дуже благодатна тема. Якщо її вдасться виконати цікаво та динамічно, її моментально почнуть тиражувати усі телеканали», - прокоментувала ТК головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

 

Проект планується до запуску в новому сезоні.

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6207
Читайте також
15.10.2010 10:47
Роман Вибрановський, «День»
10 248
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
guska
5056 дн. тому
оце ше тіко вібрановський не знімав документальних портретних фільмів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду