Перший канал готує проект соціальних розслідувань «Ревізор»

12 Липня 2010
21557
12 Липня 2010
14:23

Перший канал готує проект соціальних розслідувань «Ревізор»

21557
Перший канал готує проект соціальних розслідувань «Ревізор»

Перший національний планує запустити програму соціальних розслідувань «Ревізор». Про в інтерв'ю ТК «Детектор медіа» розповіла завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів Людмила Островенко-Писанко.

 

«Ми плануємо запустити нову програму вихідного дня «Ревізор». Це проект соціальних розслідувань, перший пробний ефір вже відбувся 6 липня. Це буде оперативна програма у вечірньому праймі, попередньо в 21:40», - сказала завідуюча редакцією.

 

За її словами, ведучим буде відома у журналістському середовищі людина, з якою тривають перемовини.

 

Як сказала Людмила Островенко-Писанко, телеканал хоче змусити чиновників не розслаблятися.

 

«Ми хочемо виконувати свою місію як журналісти. Згідно з законом «Про інформацію», ми маємо право контролювати державні органи, а вони повинні відповідати на наші запитання. Думаю, що це бомбовий проект, який дійсно потрібен глядачу, щоб допомогти вирішити ту чи іншу проблему», - зазначила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21557
Читайте також
14.12.2010 16:00
Наталія Шевченко, для «Детектор медіа»
21 977
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Idle-pro
5043 дн. тому
Щось в першому "випуску" чиновників не було видно. Самі бандюки в законе. А журналіст вперто називався, що він від УТ-1, і чітко став на одну сторону. Кажете, РЕВІЗОР? Гоголь би здох.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду