На Національному радіо закривають усі авторські програми

5 Липня 2010
8079
5 Липня 2010
18:28

На Національному радіо закривають усі авторські програми

8079
На Національному радіо закривають усі авторські програми

На Національному радіо закривають усі авторські програми. Про це ТК повідомив віце-президент НРКУ Анатолій Табаченко на прохання прокоментувати причини закриття програми народного депутата, письменника Володимира Яворівського «20 хвилин з В.Яворівським».  

 

«Закрито не лише програму Володимира Яворівського, а усі авторські програми», - сказав пан Табаченко, однак які саме програми припиняють існування і скільки їх він не уточнив.

 

Як пояснив ТК пан Табаченко, ідеться не про відмову від тем, які обговорювалися в цих програмах, а про переформатування проектів.

 

«Ми збираємося зробити ці програми більш  сучасними, радійними. Їх не буде більше вести один автор, а вестиме журналіст НРКУ, а авторів ми запрошуватиме в ефір як гостей, експертів. Це дозволить урізноманітнити програму по звуку», - сказав він.

 

Нагадаємо, на своєму сайті Володимир Яворівський повідомив про те, що його авторську програму   «20 хвилин з В.Яворівським» закрив новий керівник НРКУ - генеральний директор Тарас Аврахов.

 

«За гостроту постановки болючих проблем сучасності "20 хвилин з В.Яворівським" свого часу закрив екс-президент Леонід Кучма. Після Помаранчевої революції Володимир Яворівський повернувся в ефір. 746 випусків цієї програми принесли їй заслужену популярність. І ось програму знову закрито. Отже, свобода слова в Україні "процвітає" з усієї сили», - ідеться на сайті Яворівського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8079
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serr
5055 дн. тому
...Закрыли не писателя,а предателя-нацика... Ага, всі, хто розмовляє українською - нацики, а російською - "общєчалавєкі". Отож ж правда-таки, що від русизму до расизму - одна літера й один крок.
atos
5056 дн. тому
Закрыли не писателя,а предателя-нацика. Он же тупой рупор ЖЮльки,он должен тоже отвечать за розворованную страну. Прикрывается вышиванкой и русофобской риторикой.
ziggystardust
5058 дн. тому
Нет худа, без добра. Закрытие "пятиминуток ненависти" Яворивского - это хорошая новость.
Gamlet
5058 дн. тому
Немезіда // 05.07.2010 20:16:02 Табаченко-брат табачніка! - геніально, влучно! Браво! А тоді ким доводиться арфушу Аврахов?
Немезіда
5058 дн. тому
"Їх не буде більше вести один автор, а вестиме журналіст НРКУ", який боятиметься втратити своє місце роботи і яким легко буде керувати та маніпулювати. Ми вже такого підберемо. Табаченко - це мабуть рідний брат табачніка?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду