На Херсонщині зніматимуть фільм про Сергія Бондарчука

4 Липня 2010
23958
4 Липня 2010
12:57

На Херсонщині зніматимуть фільм про Сергія Бондарчука

23958
На Херсонщині зніматимуть фільм про Сергія Бондарчука

У Херсонській області зніматимуть фільм про російського режиссера, народного артиста СРСР Сергія Бондарчука, пише інформаційне агентство УНІАН із посиланням на прес-службу мерії Херсона.

 

Сценарій написала донька кіномитця Наталія Бондарчук. Вона ж виступить і режисером фільму. Планується, що стрічку знімуть до осені, коли відзначатиметься 90-річчя з дня народження Сергія Бондарчука.

 

Згідно з повідомленням, частина зйомок проходитиме в райцентрі Білозерка Херсонської області, звідки родом знаменитий режисер.

 

Допомогу в організації зйомок надали мер Херсона Володимир Сальдо й Херсонське земляцтво в Москві «Таврія».

 

У жовтні цього року в Білозерці також пройдуть заходи, присвячені 90-річчю з дня народження Сергія Бондарчука, Планується, що до їх організації буде залучено Спілку кінематографістів Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду