За що нам, журналістам-«сукам», полюбити міністра Володимира Яцубу

1 Липня 2010
30341
1 Липня 2010
13:34

За що нам, журналістам-«сукам», полюбити міністра Володимира Яцубу

30341
Цей міністр, безумовно, заслуговує звання найщирішого в урядовому загоні Азарова – Януковича
За що нам, журналістам-«сукам», полюбити міністра Володимира Яцубу

Нагадаємо, що вчора міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба перед засіданням кабміну, висловлюючи невдоволення скупченям журналістів, назвав їх словом на літеру «с...» і ще вжив слово на «б...».  Мої колеги заважали йому пройти. Коли журналісти кинулися наярювати міністрові Кабінету міністрів Анатолію Толстоухову з проханням прояснити, за що ж нас так матюкають (він серед іншого виконує роль супервайзера в таких ось питаннях), той відключив мобільний телефон, а через приймальню з ним теж не з`єднували. Зайнятий, він, напевно, щоб з якимись су...ми  з`ясовувати стосунки.  Правда, увечері міністерство регіонального розвитку й будівництва прислало спростування, в якомуВолодимир Яцуба заявляв, що нічого такого не говорив, мовляв, журналістові почулося, міністр просто хотів пройти.

 

Сиджу от і не знаю, кому вірити: колегам, які не хочуть продовження скандалу, але й від слів своїх не відмовляються, чи міністрові. Повірю, мабуть, міністрові.Це не вперше, коли братія акул пера «звела наклеп» на інтелігентного міністра. Ось недавно писали, що будучи в Львові, міністр висловив невдоволення робітникам за повільне будівництво терміналу, сказавши, що вони розвели тут «быковство». Здається, навіть якщо він і говорив таке, то це не образливо. 

 

Володимир Яцуба - типовий інтелігент у першому поколінні. В Англії інтелігент це хто? - Якщо дід - випускник Оксфорда, батько - випускник Оксфорда, то внук і син, представник третього покоління сім`ї, який закінчив Оксфорд, вже інтелігент. Яцуба в інтерв`ю одному виданнюрозповідає, що вся його сім`я 250 років працювала на Дніпропетровському метзаводі «Комінтерн» (насправді, заводу, якщо вірити його офіційному сайту, вдвічі менше років...)  Отже, дід  - завод Комінтерну, батько - завод Комінтерну, внук - завод Комінтерну і вже інтелігент у версії Партії Регіонів.

 

Як справжній інтелігент, дружина якого їздить на Лексусі й Мерседесі, а сам міністр - на Лендкрузері, він скромно відмовчується, як йому, чиновникові, вдалося заробити на його квартири, ділянки й машини. Втім, не будемо нишпорити по чужих кишенях. Врешті-решт, тільки матеріальної допомоги міністр минулого року одержав 35 тисяч гривень. А ще в пана Яцуби є дивна звичка, про яку він щиро розповів журналістові: він перед сном гладить свій улюблений карабін. Не засне, каже, поки карабін не погладить. Ну, хто б нам іще про себе таке розповів? Тому не чіпайте Яцубу, він дуже вразлива людина, він сам у тому ж інтерв`ю зізнався, що «справжній керівник живе не орденами, а думкою людей. Іноді криве слово простої людини ранить на все життя».

 

І не згадуйте йому матюків, він не лається, він так розмовляє. Не згадуйте, тим паче, що вечорами він весь час гладить свій карабін.

 

Маша Міщенко, інформаційне агентство УНІАН

 

Фото - УНІАН

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Маша Міщенко, УНІАН
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30341
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ohoho
5066 дн. тому
Как же вы журналисты все себя любите! Пупы земли просто. При этом 90% ничего не понимают в том что пишут, и готовы продаться тому кто даст больше.
Серый для "львівянин"
5066 дн. тому
Ой, кто бы там еще вякал - бендеровцы пасть открыли. Вам какое дело до Украины, вы ж там отделяться задумали, День победы отменили, Бендеру и Шушика на пьедестал выставили, ну та и е....тесь с ними, не лезьте к нам
Андрей
5066 дн. тому
Если он и назвал, так называемых, "журналистов" суками, то совершенно прав!!! Я сам много лет работаю в масс-медиа и открыто возмущаюсь нынешними писаками. Редко встретишь серьезного, незаангажированного журналиста, который объективно освещает события и не предвзято подает читателю информацию. Большинство же писак не брезгуют никакими слухами, сплетнями и желтыми фактами, вносят их в статью, и истеричат как базарные торговки. А когда начинают высказывать свое мнение (мама дорогая! дилетанты до мозга костей!!), то так и хочется закричать - "В сад!!!"
Гость
5066 дн. тому
Молодец, журналист! Да Лексус со скидкой (бу) стоит 35000 грн. СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!
львівянин
5066 дн. тому
Зачекайте трішки. Якщо доросте до віце-прем'єра або вище, то гамселити почте, є в кого вчитися. "Гарант-проффесор" добрий наставник.
львівянин
5066 дн. тому
Зачекайте трішки. Якщо доросте до віце-прем'єра або вище, то гамселити почте, є в кого вчитися. "Гарант-проффесор" добрий наставник.
сергей
5066 дн. тому
+1! молодец автор статьи... конечно же бык есть бык, к сожалению это вся наша 20-ти летняя власть такая.
vladimir
5066 дн. тому
Класна стаття. Браво! Яцуба справді с..ка. Морда
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду