Журналістка СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній раді

30 Червня 2010
11705
30 Червня 2010
19:02

Журналістка СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній раді

11705
Журналістка СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній раді

Журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній раді при Президенті України. Так вона прокоментувала ТК заяву заступника голови Адміністрації президента Ганни Герман, що сказала ніби пані Червакова відмовилася працювати в Раді «з невідомих причин».  

 

Також Ольга Червакова заявила, що повністю поділяє висловлену сьогодні думку Ганни Герман про те, що журналісти повинні мати прямий контакт з владою.

 

«Саме цим було вмотивоване моє рішення увійти до Громадської гуманітарної ради. Я вважаю, що діалог із владою найкраще вести зсередини влади. Тим більше, коли його ініціюють самі журналісти. Я дійсно погодилася увійти до Громадської гуманітарної ради, аби донести до Президента точку зору журналістів», - зазначила Червакова.

 

Нагадаємо, 11 травня журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова заявила, що юридично не має відношення до Гуманітарної ради при Президенті України, до якої була призначена 7 травня  2010 року, оскільки в документі є помилка. В указі президента йдеться про призначення Червакової Ольги Валеріївни, насправді ж Ольга вже сім років після одруження має інше прізвище.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11705
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
))
5054 дн. тому
тушка прости
Хаачу в Мааскву
5054 дн. тому
"Сиділа, сиділа, так зате ж висиділа!" (с) Проня Прокопівна Сірко (Сєркова)
micka
5055 дн. тому
упиралас-упиралась, отнекивалась-отнекивалась, і нате, маєте! якась непослідовна)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду