detector.media
30.06.2010 19:02
Журналістка СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній раді

Журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова готова працювати в Громадській гуманітарній раді при Президенті України. Так вона прокоментувала ТК заяву заступника голови Адміністрації президента Ганни Герман, що сказала ніби пані Червакова відмовилася працювати в Раді «з невідомих причин».  

 

Також Ольга Червакова заявила, що повністю поділяє висловлену сьогодні думку Ганни Герман про те, що журналісти повинні мати прямий контакт з владою.

 

«Саме цим було вмотивоване моє рішення увійти до Громадської гуманітарної ради. Я вважаю, що діалог із владою найкраще вести зсередини влади. Тим більше, коли його ініціюють самі журналісти. Я дійсно погодилася увійти до Громадської гуманітарної ради, аби донести до Президента точку зору журналістів», - зазначила Червакова.

 

Нагадаємо, 11 травня журналістка телеканалу СТБ Ольга Червакова заявила, що юридично не має відношення до Гуманітарної ради при Президенті України, до якої була призначена 7 травня  2010 року, оскільки в документі є помилка. В указі президента йдеться про призначення Червакової Ольги Валеріївни, насправді ж Ольга вже сім років після одруження має інше прізвище.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY