Герман пропонує транслювати засідання Нацради у прямому ефірі

30 Червня 2010
16028
30 Червня 2010
16:50

Герман пропонує транслювати засідання Нацради у прямому ефірі

16028
Герман пропонує транслювати засідання Нацради у прямому ефірі

Заступник голови Адміністрації президента Ганни Герман сподівається, що наступний склад Нацради не буде мати такого поганого іміджу, який мала попередня. Про це вона сказала під час брифінгу в Адміністрації президента 30 червня.

 

«Про це говорилося в середовищі журналістів і всіх хто, хто має відношення до медіа. Ми повинні мати чіткий контроль за діями членів Нацради. Їхні рішення мають бути прозорими, вони повинні прийматися у відкритому режимі, у присутності преси, я би навіть пропонувала це робити у прямих ефірах, щоб люди знову не запідозрили новий склад Національної ради в тому, в чому, на жаль, мені прикро про це казати, підозрювалий її минулий склад», - сказала пані Герман.

 

Нагадаємо, що 29 червня 2010 року Верховна Рада обрала чотирьох членів Національної ради від парламенту. Наразі в Нацраді є 7 з 8-ми членів. Ще одного члена має призначити президент.

 

Як писала ТК, рух «Стоп цензурі!» закликав Януковича призначити в Нацраду хоч одного  представника громадського сектору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду