Нацраді представили нових членів. Перше засідання заплановане на 7 липня

30 Червня 2010
18068
30 Червня 2010
15:35

Нацраді представили нових членів. Перше засідання заплановане на 7 липня

18068
Нацраді представили нових членів. Перше засідання заплановане на 7 липня

30 червня перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко офіційно представив керівництву і працівникам апарату Національної ради з питань телебачення і радіомовлення нових членів регуляторного органу, обраних 29 червня Верховною Радою, і передав постанови про їх призначення голові Нацради Володимиру Манжосову. Перше засідання Нацради в новому складі заплановане на середу, 7 липня. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Голова Національної ради Володимир Манжосов запевнив нових членів, що на них чекає великий обсяг важливої і невідкладної роботи. А заступник голови Лариса Мудрак додала, що нині в оновленому складі Національної ради представлені різні покоління медійників, які зможуть не лише надати нового імпульсу розвитку індустрії, а й також обмінятися досвідом. «Стосовно того, що оновлений склад має "погані стартові умови", - то це лише серйозний виклик для об'єднання зусиль усіх, на що й будемо сподіватися», - сказала вона.

 

Нагадаємо, що поганими стартовими умовами Андрій Шевченко в ефірі 5-го каналу назвав той факт, що троє з нових членів Нацради призначені всупереч рішенню комітету, який не допустив їх до конкурсу через невідповідність кваліфікаційним вимогам. За словами Шевченка, інші кандидати, які не пройшли, мають усі підстави для оскарження нових призначень.

 

Від новообраної четвірки на представленні колективу Нацради виступив Микола Фартушний, який був членом Національної ради з вересня 2003 по лютий 2005 року. «Для мене є позитивним фактом, що бачу в залі знайомі обличчя серед працівників, і я переконаний, що разом ми будемо успішно працювати на розбудову галузі», - сказав він.

 

Як повідомляла ТК, 29 червня Верховна Рада обрала членами Національної ради Євгена Баранова, Оксану Єлманову, Ірину Опілат і Миколу Фартушного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18068
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наблюдатель
5055 дн. тому
Теперь в Нацраде не хватает только дворников и уборщиц - а почему бы нет? Ведь у них такая профпригодность и опыт работы в медиа как и у вновь избранных членов Нацсовета, за исключением Фартушного. Дипломов, конечно, можно прикупить хоть бибилиотеку - но лучше бы их прятать дома, а не выставлять на всеобщее посмешище, да и в трудовой книжке можно было чего то более подобающего и родственного к медиа написать.... Да-а-а-а не зря говорят - женщины на корабле - ну сами знаете к чему..., да еще с такими "ординами" на всю грудь....А в целом прикольно получилось - опять есть чему удивляться и над чем смеяться, словом не скучно!
boss
5055 дн. тому
Нацраді представили нових членів....., Нацрада в захваті!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду