detector.media
30.06.2010 15:35
Нацраді представили нових членів. Перше засідання заплановане на 7 липня

30 червня перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко офіційно представив керівництву і працівникам апарату Національної ради з питань телебачення і радіомовлення нових членів регуляторного органу, обраних 29 червня Верховною Радою, і передав постанови про їх призначення голові Нацради Володимиру Манжосову. Перше засідання Нацради в новому складі заплановане на середу, 7 липня. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Голова Національної ради Володимир Манжосов запевнив нових членів, що на них чекає великий обсяг важливої і невідкладної роботи. А заступник голови Лариса Мудрак додала, що нині в оновленому складі Національної ради представлені різні покоління медійників, які зможуть не лише надати нового імпульсу розвитку індустрії, а й також обмінятися досвідом. «Стосовно того, що оновлений склад має "погані стартові умови", - то це лише серйозний виклик для об'єднання зусиль усіх, на що й будемо сподіватися», - сказала вона.

 

Нагадаємо, що поганими стартовими умовами Андрій Шевченко в ефірі 5-го каналу назвав той факт, що троє з нових членів Нацради призначені всупереч рішенню комітету, який не допустив їх до конкурсу через невідповідність кваліфікаційним вимогам. За словами Шевченка, інші кандидати, які не пройшли, мають усі підстави для оскарження нових призначень.

 

Від новообраної четвірки на представленні колективу Нацради виступив Микола Фартушний, який був членом Національної ради з вересня 2003 по лютий 2005 року. «Для мене є позитивним фактом, що бачу в залі знайомі обличчя серед працівників, і я переконаний, що разом ми будемо успішно працювати на розбудову галузі», - сказав він.

 

Як повідомляла ТК, 29 червня Верховна Рада обрала членами Національної ради Євгена Баранова, Оксану Єлманову, Ірину Опілат і Миколу Фартушного.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY