У Москві вбили ведучого телеканалу «Эксперт»

26 Червня 2010
28805
26 Червня 2010
10:00

У Москві вбили ведучого телеканалу «Эксперт»

28805
У Москві вбили ведучого телеканалу «Эксперт»

У Москві вбито ведучого програми новин телеканалу «Эксперт» Дмитра Оккерта. Про це повідомляє інтернет-видання «Лента.ru» з посиланням на агентство «Интерфакс».

 

Тіло 27-річного журналіста знайшли в його квартирі на вулиці Павлова. До міліції зателефонувала сусідка, яка зауважила, що у вікні пана Оккерта чотири доби поспіль горить світло. Двері квартири було зачинено на ключ. На тілі загиблого слідчі виявили близько 30 ножових поранень.

На місце злочину виїхав голова столичного управління СКП РФ Анатолій Багмет. За фактом скоєння вбивства порушено кримінальну справу. Про мотиви вбивства та підозрюваних у його скоєнні слідчі не повідомляють. 

 

Генеральний директор медіахолдингу    «Эксперт» Валерій Фадєєв у коментарях  РІА «Новости» сказав, що, на його думку, смерть Оккерта не пов'язана з професійною діяльністю журналіста.

 

Пан Оккерт народився в місті Єманжелінськ Челябінської області. Він закінчив факультет журналістики Челябінського державного університету. Кар'єру тележурналіста розпочав на 31-му каналі Челябінська. Потім журналіст працював у ДТРК «Южный Урал». У 2006 році він переїхав до Москви, де працював на каналах «Вести», НТВ і РЕН-ТВ. На канал «Эксперт» Оккерт перейшов у 2008 році.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - lenta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду