Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Вадим Самсоненко

21 Червня 2010
7003
21 Червня 2010
15:03

Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Вадим Самсоненко

7003
Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Вадим Самсоненко

Першим заступником генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення призначено Вадима Самсоненка. Відповідний наказ Концерну РРТ був підписаний 14 червня, повідомляє підприємство.

 

Вадим Самсоненко - засновник ЗАТ «ТРК "Дитинець"» (Чернігів), до грудня 2009 року був директором цієї кабельної телекомпанії.

 

Як повідомляла ТК, 13 квітня першим заступником генерального директора Концерну РРТ був призначений Микола Сіньковський, який до цього працював на посаді заступника голови Державного комітету України з державного матеріального резерву (Держкомрезерв). За день до його призначення у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови № 6181 про утворення тимчасової слідчої комісії з питань з'ясування обставин розкрадання мільйонних сум бюджетних коштів керівництвом Державного комітету України з державного матеріального резерву. 18 червня ця комісія була створена.

 

Нагадаємо, що до Сіньковського першим заступником генерального директора КРРТ був Олег Копійка, призначений 6 жовтня 2009 року. До нього на цій посаді працював Василь Лукас.

 

Генеральним директором Концерну РРТ є Анатолій Антоненко, його заступником - Олександр Півнюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7003
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крижопіль
5064 дн. тому
Поміняли шило на швайку. А що , у Крижополі не було директора кабельноїмережі? Чи в Крижополі немає телебачення?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду