detector.media
21.06.2010 15:03
Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Вадим Самсоненко

Першим заступником генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення призначено Вадима Самсоненка. Відповідний наказ Концерну РРТ був підписаний 14 червня, повідомляє підприємство.

 

Вадим Самсоненко - засновник ЗАТ «ТРК "Дитинець"» (Чернігів), до грудня 2009 року був директором цієї кабельної телекомпанії.

 

Як повідомляла ТК, 13 квітня першим заступником генерального директора Концерну РРТ був призначений Микола Сіньковський, який до цього працював на посаді заступника голови Державного комітету України з державного матеріального резерву (Держкомрезерв). За день до його призначення у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови № 6181 про утворення тимчасової слідчої комісії з питань з'ясування обставин розкрадання мільйонних сум бюджетних коштів керівництвом Державного комітету України з державного матеріального резерву. 18 червня ця комісія була створена.

 

Нагадаємо, що до Сіньковського першим заступником генерального директора КРРТ був Олег Копійка, призначений 6 жовтня 2009 року. До нього на цій посаді працював Василь Лукас.

 

Генеральним директором Концерну РРТ є Анатолій Антоненко, його заступником - Олександр Півнюк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY