ТОНІС знову оновив сайт

21 Червня 2010
12782
21 Червня 2010
11:13

ТОНІС знову оновив сайт

12782
ТОНІС знову оновив сайт

Телеканал ТОНІС вдруге протягом року оновив сайт www.tonis.ua.

 

На інтернет-порталі з'явився розділ «Відеотека», де розміщено відео проектів «За сім морів», «24 Години. Бізнес» та «24 Години. Світ».

 

Оновилась інформація та фото про команду каналу, історію ТОНІСу,  а також розділи «Контакти», «Новини каналу».Окрім цього з'явився розділ «Твоє відео», де відвідувачам сайту пропонують надіслати ексклюзивний відеоматеріал.

 

Дещо змінився і дизайн сайту: на «шапці» сторінки, як до попереднього оновлення, зображені зелені кулі.

 

Нагадаємо, попередня спроба каналу змінити дизайн свого інтернет-порталу відбулась у наприкінці лютого 2010 року. Тоді  замість зелених куль на  сторінці  каналу було зображено парашутистів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12782
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пробегал мимо
5075 дн. тому
Да что вы от них хотите???? Очень благопристойно... Можно похвалить
Андрей
5075 дн. тому
Не, ну сравнительно с предыдущим дизайном - прогресс виден. Но всё равно - сайт уныл. Дизайн убогий. Хотя... Какой канал - такой и сайт. Ностальгия по до-никитинскому ТОНИСу.
vlad2
5076 дн. тому
Нормальный пристойный дизайн. Да и программа теперь есть прямо на сайте. Молодцы!
luk@mi
5076 дн. тому
Ндэ... диз на все 50 долларов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду