«Савік Шустер студія» приєдналася до профспілкового руху

18 Червня 2010
13685
18 Червня 2010
18:13

«Савік Шустер студія» приєдналася до профспілкового руху

13685
«Савік Шустер студія» приєдналася до профспілкового руху

У редакції «Савік Шустер студії» створено первинну організацію Незалежної медіа профспілки України. Про це «Телекритиці» повідомив Мустафа Найєм, якого обрано головою осередку.

 

Також до складу профспілки увійшли випусковий режисер Андрій Широченков, випусковий редактор Владислав Майструк, редактор Олеся Бацман та головний редактор Дарка Чепак.

 

Всеукраїнська професійна спілка «Незалежна медіа-профспілка України» (надалі - профспілка) є добровільною неприбутковою всеукраїнською громадською організацією, яка об'єднує громадян, пов'язаних спільними інтересами за родом їх професійної діяльності - журналістів та інших працівників засобів масової інформації. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13685
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дєдпіхто
5075 дн. тому
Превентивная мера
Бабкайожка
5075 дн. тому
А смысл этого действия?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду