Держзв’язку створила робочі групи з «цифри» і модернізації обладнання Концерну РРТ

18 Червня 2010
12393
18 Червня 2010
15:39

Держзв’язку створила робочі групи з «цифри» і модернізації обладнання Концерну РРТ

12393
Держзв’язку створила робочі групи з «цифри» і модернізації обладнання Концерну РРТ

Державна адміністрація зв'язку створила міжвідомчу робочу групу з упровадження цифрового телерадіомовлення. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку.

 

Група розроблятиме зміни до чинного законодавства України щодо забезпечення впровадження цифрового телерадіомовлення. Відповідний наказ Держзв'язку № 75 підписано 11 червня.

 

Нагадаємо, що в державному бюджеті на 2010 рік на розвиток цифрового мовлення передбачено всього близько 1 млн гривень.

 

Також у Держзв'язку утворили робочу групу з розроблення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16.01.2003  № 40 «Про затвердження Програми розвитку та переоснащення передавального обладнання Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення на основі сучасних технічних засобів на період до 2012 року» (наказ Держзв'язку від 11.06.2010 № 76).

 

Як відомо, Концерн РРТ нині перебуває у підпорядкуванні Мінтрансзв'язку. Наприкінці квітня уряд розробив проект постанови про передачу КРРТ до сфери управління Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду