«Відкритий доступ» продовжить вихід. 17 червня обговорять свободу слова

16 Червня 2010
19106
16 Червня 2010
12:33

«Відкритий доступ» продовжить вихід. 17 червня обговорять свободу слова

19106
«Відкритий доступ» продовжить вихід. 17 червня обговорять свободу слова

Ток-шоу «Відкритий доступ» на ТРК «Україна» продовжить вихід. 17 червня в студії Андрія Данилевича Ганна Герман, Віталій Портников та Сергій Соболєв обговорюватимуть зокрема і тему свободи слова. Загальна тема програми звучить як  «Україна: де закінчується свобода?». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

 

Раніше у прес-службі каналу повідомляли, що 10 червня був останній випуск проекту в цьому  сезоні.

 

Причини продовження виходу проекту поки невідомі. ТК чекає на коментар каналу щодо причин зміни рішення.

 

Як вже писала ТК, «Відкритий доступ» - це адаптація формату Бі-бі-сі Question Time, його веде  Андрій Данилевич. Прем'єра вийшла в ефір 20 травня. Загалом було показано чотири випуски.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19106
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
5071 дн. тому
Причины выхода проекта, как раз известны: группе болтунов, всвязи с прекращением ежедневного шоу Шустера, теперь негде лишний раз светить свои лицы и схлестнутся в словоблудии. И если Герман-то еще,ввиду должности, с этим проблем не имеет, то некто Парубий и Соболев уже успели за 2 недели практически уйти в небытие. Ну а кто ж должен прийти и таскаться с профессиональными лгунами и лайномётами, как не Анна Герман на подведомственном канале,тем более,что это -её работа....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду