«Відкритий доступ» замінив анонсовану програму на травневий пілот через технічний збій

11 Червня 2010
8860
11 Червня 2010
18:40

«Відкритий доступ» замінив анонсовану програму на травневий пілот через технічний збій

8860
«Відкритий доступ» замінив анонсовану програму на травневий пілот через технічний збій

10 червня на ТРК «Україна» був показаний пілотний випуск ток-шоу «Відкритий доступ» замість анонсованого.

 

Планувалося, що програма на тему «Що далі: сильна влада чи диктатура?» виходитиме в ефір з Одеси, а гостями мали стати Сергій Гриневецький, Сергій Ківалов, Володимир Стретович і Юрій Кармазін.

 

Натомість був показаний пілот «Відкритого доступу», знятий у травні у Києві на тему «Яка мова потребує сьогодні захисту» з учасниками Андрієм Шевченком, Іреною Карпою, Ігорем Ліхутою та Вадимом Колісниченком.

 

Як пояснили ТК у прес-службі, програму замінено з технічних причин: двоє з чотирьох учасників, а саме Володимир Стретович і Юрій Кармазін, не змогли вилетіти з Києва до Одеси.

 

Це був останній ефір «Відкритого доступу» в цьому сезоні. Чи виходитиме програма в новому сезоні, поки не вирішено.

 

Як вже писала ТК, «Відкритий доступ» - це адаптація формату Бі-бі-сі Question Time, його веде  Андрій Данилевич. Прем'єра вийшла в ефір 20 травня. Загалом було показано чотири випуски.

 

Минулого року на ТРК «Україна» в тому самому слоті (четвер, 22:20) виходило аналогічне ток-шоу за форматом Бі-бі-сі під назвою «Готовий відповідати», яке вела Оксана Зінов'єва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8860
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5089 дн. тому
Срыв почти "прямого" эфира, замена его на майскую заготовку + $30000 выкинутых на ветер денег и недовольство проверяющего на соблюдение лицензии компании Би-Би-Си - вот результат бездарнейшей организации работы экс топ-менеджмента Интера: Джунь, Ионовой и Безлюдной. ТРК "Украина" жжот!
petja
5090 дн. тому
Ну хоч хтось, поясніть мені, навіщо витрачати купу грошей, купувати іноземний формат, щоб показати лише 4 випуски?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду