«Інтер» зніме четверту частину «Сватів». У серіалі гратиме Руслана Писанка

15 Червня 2010
23631
15 Червня 2010
15:52

«Інтер» зніме четверту частину «Сватів». У серіалі гратиме Руслана Писанка

23631
«Інтер» зніме четверту частину «Сватів». У серіалі гратиме Руслана Писанка

Телеканал «Інтер», «Студія Квартал-95» та компанія Kyivfilm розпочали зйомки четвертої частини серіалу «Свати». Як повідомляє прес-служба «Інтера», ця частина складатиметься з 16 серій.


 
Зйомки відбуваються у Криму та в Туреччині, оскільки за сюжетом герої картини відправляються на відпочинок. Склад акторів, що виконують головні ролі, залишиться незмінним. Також з'являться нові персонажі, яких зіграють відомі українські та російські актори, зокрема Руслана Писанка.


 
Час виходу серіалу на екрани поки  ще невідомий.


 
Нагадаємо, попередній, третій сезон серіалу транслювався з 11 по 19 жовтня 2009 року. Середня частка його перегляду склала 34,3% (аудиторія 18+).


 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23631
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду