Фільм «Свати», знятий «Кварталом 95» і ICTV, покаже «Інтер»

24 Грудня 2008
33971
24 Грудня 2008
12:07

Фільм «Свати», знятий «Кварталом 95» і ICTV, покаже «Інтер»

33971
Фільм «Свати», знятий «Кварталом 95» і ICTV, покаже «Інтер»
Повнометражну комедію «Свати», зняту студією «Квартал 95» у співпраці з телеканалом ICTV, напередодні нового року покаже телеканал «Інтер», повідомляє Media Business Reports.
 
Фільм вийде в ефір «Інтера» 28 грудня о 18.25. Виробництвом стрічки займалась українська компанія «Київфільм», а режисером-постановником виступив росіянин Юрій Морозов, для якого це був перший досвід співпраці з українськими виробниками. За інформацією MBR, попри те, що співпродюсером проекту виступив ICTV, «за своєю ідеологією фільм більше пасує аудиторії «Інтера», тому й був проданий цьому каналу. Про продаж домовлявся автор ідеї стрічки Володимир Зеленський.
 
Нагадаємо, на весну 2009 року запланований кінореліз ще однієї стрічки від студії «Квартал 95» - комедії «Кохання у великому місті».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33971
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5602 дн. тому
А откуда уверенность что "Сваты" "хорошее кино"?)
Алегарф
5602 дн. тому
Ну, а зачем - на ICTV теперь же казино будет, телемагазины, заказуха в промежутке между "Фактами" и "Спортом" - зачем им хорошее кино! Предлагаю слоган для ICTV: "I don`t see ICTV".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду